Resurse umane Bucuresti

Resurse umane Bucuresti, administrare personal, revisal.
Resurse umane Bucuresti, administrare personal, revisal.

Cand vine vorba de resurse umane si de reguli noi, intotdeauna analizam fiecare domeniu cu atentie astfel incat sa fim constienti de legile in vigoare si sa asiguram suportul necesar.

Ce inseamna resursele umane si unde trebuie sa fim atenti:

Sa analizam putin domeniul despre care am precizat in titlu, stomatologia. Pe langa o serie de reguli generale prezente in orice afacere, aceasta nisa are si particularitati de care proprietarul trebuie sa fie constient, fie prin documentare proprie, fie prin a apela la o firma care se ocupa cu asa ceva. Spre exemplu, noi colaboram in Bucuresti cu firme din diferite domenii, unele foarte frecvent intalnite, cum ar fi: curatatorie, saloane de frumusete, restaurante (sau fast-food-uri), firme de paza dar si altele, cum ar fi cabinet stomatologic.

La ce trebuie sa fim atenti:

  1. Numarul total de angajati – cu cat sunt mai multi, cu atat este stresul mai mare si trebuie organizati astfel incat totul sa se desfasoare corect si legal.
  2. Ce oameni avem angajati (caractere / sex / varste) si ce nevoi au.
  3. Legile in vigoare, actualizarile constante, pachetele salariale
  4. Cum abordam o disponibilizare, atunci cand este cazul.
  5. Cum facem angajari noi, dar mai ales CAND si in ce context.

De cele mai multe ori, antreprenorii gresesc atunci cand au un numar mare de angajati si considera ca se pot descurca cu toate aspectele legate de resurse umane, timpul consumat in acest sens fiind de multe ori prea mic pentru indeplinirea obiectivelor.

firma de resurse umane Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Ai nevoie de ajutor?
Buna
Cum va putem ajuta?
Call Now Button