Resurse umane Bucuresti

Resurse umane Bucuresti, administrare personal, revisal.
Resurse umane Bucuresti, administrare personal, revisal.

In orice afacere trebuie sa existe respect reciproc, pentru o buna colaborare si in special de viitor. Ni se intampla des sa fim contactati de persoane fizice care au cativa angajati dar si de companii mari care au nevoie de serviciile noastre la un alt nivel. Cand discutam de resurse umane in Bucuresti, nu exista o competitie importanta la fel cum se intampla in alte domenii, insa nici atat de multi clienti. Desi in alte tari firmele de resurse umane nu fac fata si angajeaza constant, la noi inca se practica auto-educarea si antreprenorul roman considera de multe ori ca se pricepe la…orice. De multe ori, chiar si noi suntem surprinsi de modificarile legislative si de noile informatii cu care trebuie sa fim la curent astfel incat firmele din portofoliul nostru sa nu aibe de suferit. Dupa cum stiti, amenzile sunt usturatoare, asadar recomandam un spirit preventiv.

Contabilitatea si resursele umane, in stransa legatura

In Bucuresti avem un partener pe care il recomandam atunci cand vine vorba de contabilitate, mai exact MGAccounting. Daca aveti nevoie de servicii de contabilitate, s-ar putea ca partenerul nostru sa fie o solutie potrivita. Fiind la inceput de drum in mediul online, dar cu o experienta bogata in offline, MGAccounting ofera servicii complexe si pachete la un pret accesibil.

Cand se rupe legatura cu un client

De cele mai multe ori atunci cand nu mai exista respect reciproc si cand exista o tensiune constanta intre cele doua parti. Noi recomandam ca ori de cate ori apar probleme sau exista o nemultumire, sa incercati sa rezolvati pe un ton cat mai calm. In fond, resursele umane inseamna inclusiv tehnica de comunicare, iar acest lucru se invata in scoala dar si in anii de experienta si situatiile intalnite de-a lungul timpului.

firma resurse umane in bucuresti si contabilitate primara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Ai nevoie de ajutor?
Buna
Cum va putem ajuta?
Call Now Button