Resurse umane Bucuresti

Resurse umane Bucuresti, administrare personal, revisal.
Resurse umane Bucuresti, administrare personal, revisal.

Nu este un secret ca atunci cand vine vorba de resursele umane, controalele sunt destul de riguroase si problemele depistate pot fi foarte costisitoare. Cand vorbim de Resurse umane in Bucuresti, avem o echipa care va poate ajuta chiar si in cazul in care aveti afaceri pe litoral, unde de obicei sunt foarte multe situatii. In fiecare an sunt semnalate nereguli in restaurante, despre care uneori administratorii au cunostinta, altii nu. Legislatia a fost modificata des in ultimii ani, astfel ca este foarte greu sa fii la zi cu toate noutatile. Pentru a evita neplacerile, recomandarea este sa apelati la specialisti care va pot indruma.

Cele mai frecvente probleme pe litoral

Evident ca cea mai grava problema este angajarea personalului „la negru”, fara forme legale de munca. Nerespectarea orelor de munca, conditiile de lucru sau normele ITM reprezinta alte situatii cunoscute si pe care autorizatile incearca sa le rezolve. La Nadora Intermed incercam sa ajutam cat mai multe societati sa indeplineasca conditiile legale si ajutam in special administratorii care se simt depasiti.

De ce Nadora Intermed

Suntem prezenti in Bucuresti si Ilfov de peste 7 ani, perioada in care am reusit sa ajutam sute de firme si sa incheiem contracte lunare de administrare. Consideram ca fiecare afacere trebuie pusa la punct din toate punctele de vedere si avem grija ca orice detaliu sa fie rezolvat. Va puteti baza pe seriozitatea si transparenta noastra. Pentru a stabili o intalnire, nu ezitati sa ne contactati online sau telefonic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Ai nevoie de ajutor?
Buna
Cum va putem ajuta?
Call Now Button