Resurse umane Bucuresti

Resurse umane Bucuresti, administrare personal, revisal.
Resurse umane Bucuresti, administrare personal, revisal.

Cand am inceput activitatea nu ne-am stabilit un target de clienti in portofoliu. Am investit pasiune si multe ore de munca pentru a multumi toti clientii si a ajuta cat mai multa lume. Dupa multi ani am reusit sa formam un portofoliu de oameni care se bazeaza pe noi si pe care ii ajutam constant sa tina pasul cu toate legile / legislatia in vigoare. Nu ne-am asteptat niciodata sa fim in punctul in care timpul sa fie atat de limitat incat sa fim nevoiti sa refuzam anumiti clienti. Stiam de la inceput ca pentru a ajunge la un nivel mare trebuie sa investim tot ce avem mai bun.

De multe ori si noi suntem pusi in dificultate

Chiar daca avem o experienta mare in domeniul resurse umane in Bucuresti, uneori chiar si noi avem parte de surprize placute sau neplacute. Pentru ca sunt diferite probleme de la caz la caz, domeniu de activitate etc. Stim sa ne adaptam si sa aflam care sunt conditiile pentru a rezolva cerintele autoritatilor. Impreuna cu dumneavoastra punem la punct situatia si zambim, uitand de griji.

Unde ne vedem peste 5-10 ani

In primul rand daca discutam despre locatia fizica, cu siguranta vom activa tot in Bucuresti si Ilfov. Ca si Business, speram sa avem deja un portofoliu constant care sa fie acoperit de echipa noastra mai mare. Speram ca peste 5-10 ani sa ajutam sute de companii si sa ne extindem si in alte domenii de activitate. Insa, nu avem un target efectiv. Dupa cum spuneam initial, noi lucram zilnic pentru a deveni mai buni si lasam timpul sa decida pentru Nadora Intermed. In finalul acestui articol, dorim sa multumim tuturor colaboratorilor si va uram un weekend placut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Ai nevoie de ajutor?
Buna
Cum va putem ajuta?
Call Now Button