Resurse umane Bucuresti

Resurse umane Bucuresti, administrare personal, revisal.
Resurse umane Bucuresti, administrare personal, revisal.

Acele lucruri banale conteaza foarte mult si fac diferenta atunci cand vine vorba de problemele care pot sa apara la locul de munca. In categoria administrare personal intra numeroase servicii pe care noi le oferim clientilor din Bucuresti sau Ilfov. Insa, de multe ori, exista si situatii pe care administratorii nu le iau in calcul. Cum ar fi achizitionarea unor scaune rigide / inconfortabile sau chiar periculoase, ce pot duce la accidentari sau probleme de sanatate a angajatilor. Daca detineti o afacere de tip call center sau munca de birou, unde angajatii petrec minim 8 ore in sezut, luati in calcul achizitionarea unor scaune confortabile. Un alt exemplu ar fi: daca aveti un angajat care lucreaza foarte mult cu documente, luati in calcul un spatiu de depozitare cu numeroase compartimente, sau un birou spatios. Acestea sunt doar cateva exemple de lucruri pe care un administrator trebuie sa le ia in calcul, inclusiv atunci cand proprietarul afacerii decide externalizarea serviciilor de administrare personal.

Unde exista nevoia de servicii de administrare personal

De cele mai multe ori, cererile pe care le primim sunt din partea unor companii mari: banci, lanturi de supermarket-uri, farmacii etc. Acolo unde proprietarii / actionarii efectiv nu ar avea timp sa se ocupa de zeci / sute de oameni din diferite departamente. Noi reusim sa formam lista cu necesar si sa ne ocupam de managementul proiectelor noi sau relocate.

Administrare personal Bucuresti sau Ilfov

Pentru cei care inca nu ne cunosc, oferim servicii de HR de peste 10 ani in Bucuresti si Ilfov. Avem un portofoliu diversificat si experienta pentru a prelua diferite nise. Pentru o oferta de colaborare / pret, nu ezitati sa ne contactati telefonic sau online. Intelegerea nevoilor dumneavoastra reprezinta punctul de plecare pentru a va face o ofera personalizata cat mai buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Ai nevoie de ajutor?
Buna
Cum va putem ajuta?
Call Now Button